Haku

Tietosuojakäytäntö

Pen Store Sthlm AB (”Pen Store” tai ”me”) huolehdimme tietosuojastasi. Haluamme siksi tiedottaa sinulle, kuinka käsittelemme henkilötietojasi sekä mitä oikeuksia sinulla on.

Nämä tietosuojaperiaatteet ovat sovellettavissa henkilöihin, jotka ottavat yhteyttä meihin, saavat meiltä markkinointiviestintää, vierailevat sivustoillamme (www.penstore.se, www.penstore.fi, www.penstore.no, www.penstore.dk ja/tai www.penstore.com), ovat asiakkainamme tai yhteistyökumppaneinamme, edustavat yhtä asiakastamme, mahdollisia asiakkaita, tavarantoimittajia tai yhteistyökumppaneita.

 Yhteenvetona kerromme, että käsittelemme henkilötietojasi:

-  Kommunikoidaksemme kanssasi

-  Lähettääksemme suoramarkkinointia

-  Analysoidaksemme verkkosivustomme käyttöäsi ja parantaaksemme sitä

-  Markkina-analyysin tekemiseen

  Hallinnoidaksemme sopimustamme kanssasi tai edustamasi organisaation kanssa

-  Noudattaaksemme lakeja

Riippuen suhteestamme sinuun käsittelemme henkilötietojasi kaikkiin tai vain joihinkin yllä mainittuihin           tarkoituksiin. Se mitkä näistä henkilötietojen käsittelytarkoituksista koskevat sinua, selviää tietosuojakäytännöstämme.

Alta löydät lisää tietoa siitä, kuinka ja miksi käsittelemme henkilötietojasi. Kerromme, mitä oikeuksia sinulla on, kun käsittelemme henkilötietojasi. Sinulla on esimerkiksi oikeus tehdä valitus asianomaiselle viranomaiselle ja voit milloin tahansa kieltäytyä markkinoinnista.

Kerromme myös, mikä laki on käsittelyn pohjana ja kuinka kauan henkilötietojasi säilytetään.

 

Alta voit lukea lisää seuraavista aiheista:

Kuka on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä?

Onko sinun luovutettava henkilötietosi meille?

Kenellä on pääsy henkilötietoihisi ja miksi?

Jaammeko henkilötietosi EU:n/EES:n ulkopuolelle?

Mitä oikeuksia sinulla on?

Yksityiskohtainen kuvaus henkilötietojesi käsittelystä ja tallennuksesta

Intressipunninta

 

Kuka on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä?

Pen Store Sthlm AB, y-tunnus 556797-0073, on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä (henkilötietokäsittelyvastaava), kun käsittelemme henkilötietojasi omiin tarkoituksiimme.

Jos sinulla on kysyttävää siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi tai jos haluat käyttää jotain oikeuttasi, voit ottaa yhteyttä meihin postiosoitteessa Hornsgatan 98, SE-118 21 Stockholm.

Onko sinun luovutettava henkilötietosi meille?

Meidän täytyy käsitellä tiettyjä henkilötietoja voidaksemme solmia ja toteuttaa sopimuksen ostosta tai jäsenyydestä kanssasi ja jotta voimme seurata lain vaatimuksia tai muita määräyksiä. Siksi sinun täytyy luovuttaa nämä henkilötiedot meille.

Jos et luovuta sellaisia henkilötietoja, et pysty tekemään ostoksia kanssamme tai olemaan jäsenenä meillä. Se mitä henkilötietoja sinun tarvitsee antaa, on luettavissa alla olevissa taulukoista, joissa laillinen peruste on ”sopimuksen toimeenpaneminen” tai ”oikeudellinen velvollisuus”.

Kenellä on pääsy henkilötietoihisi ja miksi?

Henkilötietojasi käsittelemme ensi kädessä me. Seuraavat kolmannet osapuolet saavat tietyt henkilötietosi alla olevan mukaisesti.

  • Ylläpitääksemme toimivaa IT-järjestelmää ja voidaksemme harjoittaa liiketoimintaamme tehokkaalla tavalla jaamme henkilötietojasi IT-toimittajillemme. Kun jaamme henkilötietojasi IT-toimittajillemme, tehdään se vain siksi, että he voisivat toteuttaa velvollisuutensa meitä kohtaan voimassa olevan sopimuksen mukaisesti.
  • Hallinnoidaksemme maksuasi maksupalvelutoimittajamme käsittelevät henkilötietojasi. Jos valitset maksamisen laskulla, voi maksupalvelutoimittajamme jakaa henkilötietojasi luottotietoyhtiölle arvioidessaan taloudellista tilannettasi.
  • Toimittaaksemme tilauksesi ja käsitellessämme mahdolliset palautukset tulemme jakamaan henkilötietosi kuljettajillemme.
  • Lähettääksemme sinulle ja muille mahdollisille asiakkaille suunnattua markkinointia jaamme henkilötietojasi asianosaisille kolmansille osapuolille, kuten Facebookille ja Googlelle, jotka ylläpitävät käyttämiämme digitaalisia kanavia.
  • Jos meillä on sopimus kanssasi, tai edustamasi orgnisaation kanssa, annamme henkilötietojasi kolmannelle osapuolellemme, joka hoitaa laskutuksen ja kirjanpidon.
  • Jos käytät kotisivuamme, käytämme kolmatta osapuolta, joka analysoi kotisivun käyttöä ja saattaa siksi saada pääsyn henkilötietoihisi.

Jos haluat lisää tietoa siitä, kuinka jaamme henkilötietojasi, olet tervetullut ottamaan yhteyttä meihin käyttäen yhteystietoja, jotka annetaan tämän tietosuojakäytännön alussa.

Jaammeko henkilötietojasi EU:n/EES:n ulkopuolelle?

Pyrimme aina käsittelemään henkilötietojasi EU:n/EES:n sisällä. Joissakin tilanteissa saatetaan tietoja siirtää ja käsitellä EU:n/EES:n ulkopuolisessa maassa kolmannen osapuolen toimesta. Tapauksissa, joissa henkilötietoja käsitellään EU:n/EES:n ulkopuolella, on olemassa joko päätös komissiolta, että kyseessä oleva kolmas maa varmistaa toimivan suojaustason tai sopivat suojaustoimenpiteet standardiklausuulien muodossa, jotka sitovat yrityksen sisäisiä sääntöjä tai Privacy Shield, joka varmistaa oikeuksiesi suojaamisen.

Jos haluat saada kopion käyttämistämme suojaustoimenpiteistä tai tietoa siitä, missä nämä ovat nähtävillä, voit saada sen ottamalla yhteyttä meihin käyttäen yhteystietoja, jotka on annettu tämän tietosuojakäytännön alussa.

Mitä oikeuksia sinulla on?

Tietosuojalainsäädännön mukaisesti sinulla on määrättyjä oikeuksia. Alla voit lukea siitä, mitä nämä oikeudet ovat.

Jos sinulla on kysyttävää oikeuksista tai haluat käyttää jotain oikeuttasi, olet tervetullut ottamaan yhteyttä meihin. Yhteystietomme löydät tämän tietosuojakäytännön alusta.

Oikeus peruuttaa suostumuksesi ja vastustaa käsittelyä

Sinulla on aina oikeus vastustaa sitä, että henkilötietojasi käytetään  markkinointitarkoituksiin ja profilointiin, kuten uutiskirjeisiin ja kohdennettuun mainontaan. Lue lisää automaattisesta päätöksenteosta mukaan lukien profilointi, myöhemmin tästä käytännöstä.

Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa sellaisten henkilötietojesi käsittelyä, joka perustuu intressipunnintaan. Lue lisää siitä, mitä on intressipunninta tarkoittaa, alla. Tietyissä tapauksissa saatamme jatkaa henkilötietojesi käsittelyä, vaikka olisit vastustanut käsittelyä. Näin voi tapahtua, jos voimme näyttää oikeutetun syyn käsittelyyn, joka painaa enemmän kuin sinun etusi, oikeudet ja vapaudet tai jos se tapahtuu määrittämään, harjoittamaan tai puolustamaan oikeudellisia vaatimuksia.

Oikeus tietoon

Sinulla on oikeus saada vahvistus siitä, käsittelemmekö me sinun henkilötietojasi. Jos käsittelemme sinun henkilötietojasi, on sinulla myös oikeus saada tietoa siitä, kuinka me niitä käsittelemme ja saada kopio henkilötiedoistasi.

Oikaisuoikeus

Sinulla on oikeus mahdollisten sinua koskevien väärien henkilötietojen korjaamiseen ja saada epätäydelliset henkilötiedot täydennettyä.

Oikeus poistaa (oikeus tulla unohdetuksi) ja käsittelyn rajoitus

Sinulla on tiettyjen ehtojen vallitessa oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista. Sellaiset ehdot täyttyvät silloin, jos esim. henkilötiedot eivät enää ole välttämättömiä siihen tarkoitukseen kuin mihin ne kerättiin tai niitä käsiteltiin, tai jos peruutat hyväksymisesi, jolle käsittely perustuu eikä ole mitään muuta oikeudellista perustetta käsittelylle.

Sinulla on myös oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä. Sellaisia edellytyksiä esiintyy, jos esim. kyseenalaistat henkilötietojesi oikeellisuuden tai jos käsittely on laiton ja vastustat henkilötietojesi poistamista ja sen sijaan haluat, että rajoitamme tapaa, jolla käsittelemme henkilötietojasi.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen

Sinulla on oikeus saada henkilötietosi strukturoidussa, yleisesti käytetyllä ja koneellisesti luettavassa muodossa meiltä. Sinulla on myös oikeus saada henkilötietosi siirretyksi toiseen yritykseen, kun se on teknisesti mahdollista (”tietojen siirrettävyys”).

Oikeus tietojen siirrettävyyteen koskee henkilötietoja, jotka olet antanut meille strukturoidussa, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa, jos käsittely perustuu suostumukseesi tai sopimukseen ja käsittely tapahtuu automaattisesti.

Oikeus valituksen tekoon

Sinulla on aina oikeus tehdä valitus valtuutetulle viranomaiselle.

Sellainen valitus jätetään mieluiten viranomaiselle siinä maassa EU:ssa/EES:ä, jossa sinulla on tavallinen kotiosoitteesi, jossa olet töissä tai jossa voimassa olevien lakien ja tietosuojamääräysten loukkaaminen väitetään tapahtuneen. Valtuutettu viranomainen Suomessa on Kuluttaja-asiamies.

 

Yksityiskohtainen kuvaus henkilötietojesi käsittelystä ja tallennuksesta

Me käsittelemme henkilötietoja, jotka olemme saaneet sinulta tai keränneet itse. Henkilötietojasi käsitellään alla olevissa taulukoissa kuvatuilla tavoilla.

Täältä voit lukea lisää siitä, miksi käsittelemme henkilötietojasi, mitä henkilötietokategorioita käsittelemme ja mikä on laillinen peruste henkilötietojesi käsittelyyn. Voit myös lukea siitä, kuinka kauan tallennamme henkilötietosi.

Evästekäytännöstämme voit myös lukea siitä, kuinka käytämme evästeitä. Löydät evästekäytäntömme tästä.

Yleinen käsittely riippumatta suhteestamme sinuun

Tarkoitus: Kommunikointi kanssasi

Suoritettava käsittely

Käsiteltävät henkilötiedot

Laillinen perusta

·  Vastata ja käsitellä yhteydenottosi, esimerkiksi asettamiasi kysymyksiä koskien tuotteitamme ja/tai palveluita tai asiakaspalvelun ja tuen yhteydessä

 

·        Henkilö- ja yhteystiedot

·        Meille jättämäsi tieto

Intressipunninta

Meidän oikeudellinen perusteemme käsittelylle on oikeutettu intressimme voida kommunikoida kanssasi esimerkiksi voidaksemme vastata ja käsitellä esittämiäsi kysymyksiä

Säilytysaika: Säilytämme henkilötietojasi kuusi kuukautta kommunikaatiomme päätyttyä. Henkilötietoja voidaan myös säilyttää pitempi aika muihin tarkoituksiin. Katso nämä säilytysajat kunkin tarkoituksen alta.

 

Sinulle, joka saat mainontaa meiltä

Tarkoitus: Suunnata markkinointia sinulle

Suoritettava käsittely

Käsiteltävät henkilötiedot

Laillinen perusta

·        Suunnata markkinointia tarjouksilla ja tiedolla.

·        Lähettää tietoa ostoskoristasi, jos olet jättänyt sivustomme viemättä loppuun ostoasi.

·        Luoda oikea rekisteristä poistamislista siinä tapauksessa, että olet poistanut nimesi meidän markkinoinnistamme.

 

·        Henkilö- ja yhteystiedot

 

Tarkoituksenmukaiseen kommunikaatioon ja muistutukseen ostoskorista käsitellään myös:

·        Selaushistoria

·        Tilaushistoria

Intressipunninta

Käsittely perustuu oikeutettuun intressiimme lähettää asianmukaista mainontaa sinulle, joka olet tai edustat potentiaalista asiakasta tai asiakasta meille. Sinulla on oikeus kieltäytyä mainonnasta, kun henkilötietoja kerätään sekä jokaisen lähetyksen yhteydessä.

Suostumus

Jos olet sallinut markkinointimme, lähetämme mainontaa perustuen hyväksyntääsi. Voit milloin tahansa peruuttaa hyväksymisesi.

Säilytysaika: Henkilötietoja säilytetään yhden vuoden ajan asiakassuhteen päättymisen jälkeen perustuen intressipunnintaan. Jos ei olemassa sopimussuhdetta, säilytetään tietoja korkeintaan kolme kuukautta, jollei sopimussuhdetta synny. Jos olet edustaja, lopetamme toki henkilötietojesi säilyttämisen, jos saamme tiedon, että et enää edusta organisaatiota. Jos olet antanut suosutumuksesi, tulemme lähettämään mainontaa sinulle siihen asti, kunnes poistat itsesi lähetyslistoiltamme. Lopetamme aina mainosten lähettämisen, jos lopetat lähetystemme tilauksen tai muulla tavoin vastustat markkinointiamme.

Jos poistat itsesi rekisteristämme, tulevat henkilötietosi säilymään meidän ”irtisanomislistallamme” toistaiseksi markkinointioikeudellisten sääntöjen mukaisesti, jotta emme sattumalta lähettäisi sinulle mainontaa uudelleen.

 

 

Tarkoitus: Mahdollistaa suunnattu markkinointi digitaalisissa kanavissa

Suoritettava käsittely

Käsiteltävät henkilötiedot

Laillinen perusta

·  Mahdollistaa suunnattu markkinointi digitaalisissa kanavissa, sosiaalisessa mediassa ja kolmannen osapuolen verkkosivustoilla, mukaan lukien henkilötietojen jakaminen asianmukaisille kolmansille osapuolille, kuten Facebookille ja Googlelle, jotka tarjoavat digitaalisia kanavia, joita käytämme.

 

·        Henkilö- ja yhteystiedot

·        IP-osoite

Intressipunninta

Käsittelyn perusteena on oikeutettu intressimme voida jakaa henkilötietosi kolmansille osapuolille, jotka voivat soveltaa meidän markkinointiamme potentiaalisille asiakkaille perustuen tietoon sinusta, joka olet tai edustat olemassa olevaa asiakastamme.

Henkilötietojasi käsitellään ainoastaan tähän tarkoitukseen, jos et ole kieltänyt mainontaa.

Säilytysaika: Henkilötietoja säilytetään yksi vuosi päättyneen asiakassuhteen jälkeen. Jos olet edustaja, lopetamme henkilötietojesi säilyttämisen, jos saamme tietoomme, että et enää edusta organisaatiota. Lopetamme aina henkilötietojen käsittelyn, jos kiellät sen. 

 

Sinulle, joka vierailet verkkosivustoillamme
(
www.penstore.se, www.penstore.fi, www.penstore.no, www.penstore.dk ja/tai www.penstore.com)

Tarkoitus: Analysoida sitä, kuinka käytät verkkosivustoamme ja parantaa sitä

Suoritettava käsittely

Käsiteltävät henkilötiedot

Laillinen perusta

 

 

Tutkia ja analysoida sitä, kuinka verkkosivustojamme (www.penstore.se, www.penstore.fi, www.penstore.no, www.penstore.dk ja/tai www.penstore.com) käytetään voidaksemme tehdä parannuksia

Tieto siitä laitteesta, jota käytät vieraillessasi verkkosivustollamme, tarkemmin IP-osoitteen selaimen, käyttöjärjestelmän, nettiyhteyden tarjoajan sekä näytön tarkkuuden.

Intressipunninta

Käsittelyn perusteena on oikeutettu intressimme voida kehittää ja parantaa verkkosivustoamme, jotta pystyisimme tarjoamaan käyttäjillemme paremman käyttäjäkokemuksen.

Säilytysaika: Henkilötietoja kerätään meidän asettamillamme evästeillä sinun tietokoneellesi ja henkilötietojen käsittelyajan pituus vaihtelee riippuen evästeen tyypistä. Jotkin evästeet pyyhkiytyvät pois heti sen jälkeen, kun olet vieraillut sivustollamme, kun taas jotkin evästeet säilytetään pidemmän aikaa. Katso lisätietoa evästekäytännöstämme.

 

Tarkoitus: Pyynnöstä mahdollistaa asiakastili verkkosivustoillamme

Suoritettava käsittely

Käsiteltävät henkilötiedot

Laillinen perusta

·  Luoda, hallinnoida ja käsitellä tiliäsi

·  Kommunikointi kanssasi tiliisi liittyen

·  Suorittaa turvallisuustoimenpiteitä, esimerkiksi varmistaa, että ainoastaan ne, joilla on oikeus, voivat kirjautua sisään.

·  Antaa sinulle etuja, koska sinulla on asiakastili, sisältäen esim. esitäytettyjen tietojen käyttämisen ostaessasi, aiempien ostosten näkemisen, meneillään olevan ostotapahtuman seurannan sekä yksinkertaisen tavan käsitellä uutiskirjeen tilaustasi.

·  Henkilö- ja yhteystiedot

·  Salasana

Antaaksemme sinulle etuja sen vuoksi, että sinulla on tili, käsitellään myös:

·        Ne tiedot, jotka olet täyttänyt viimiesimmällä kerralla suorittaessasi ostoksia, tähän sisältyy tiedot nimestäsi, sähköpostisoitteestasi sekä postiosoitteestasi

·        Tilaushistoria

·        Tieto siitä, oletko uutiskirjeen tilaaja vai et

Täydentää sopimus

Käsittely on välttämätöntä, jotta voisimme luoda ja hallinnoida asiakastiliä pyynnön mukaisesti sekä jotta sinä voisit saada niitä etuja, jotka seuraavat siitä, että omistat tilin, pystyä tarjoamaan sujuvampi ostokokemus, joka seuraa asiakastilin omistamisesta.

Säilytysaika: Henkilötietoja säilytetään kaksi vuotta viimeisestä sisäänkirjautumisestasi. Voit milloin tahansa lopettaa tilisi, siinä tapauksessa lopetamme välittömästi henkilötietojesi säilyttämisen tähän tarkoitukseen.

 

Sinulle, joka olet tai edustat potentiaalista asiakasta tai asiakastamme

Tarkoitus: Hallinnoida tuotteidemme ostoa

Suoritettava käsittely

Käsiteltävät henkilötiedot

Laillinen perusta

·  Neuvotella, solmia, hallita ja käsitellä sopimuksia kanssasi tai sen organisaation kanssa, jota edustat.

·  Suorittaa maksut

·  Lähettää tilaus- ja toimitusvahvistukset

·  Henkilö- ja yhteystiedot

·  Tilaus ja maksutiedot (jos olet yksityishenkilö tai elinkeinnonharjoittaja)

·  Tieto kommunikoinnista kanssasi

Jos olet yksityishenkilö tai yksityinen elinkeinonharjoittaja

Sopimuksen täyttäminen

Käsittely on tärkeää voidaksemme täyttää sopimuksen kanssasi. Jos henkilötietoja ei jätetä, ei sinulla ole mahdollisuutta suorittaa ostoksia meillä.

Sosiaaliturvatunnusta käsitellään varmistettaessa turvallinen tunnistautuminen.

Jos olet edustaja:

Intressipunninta

Käsittely on perusteltua oikeutetun intressimme vuoksi voidaksemme tehdä ja täyttää sopimuksia edustamasi organisaation kanssa.

Säilytysaika: Säilytämme henkilötietojasi yhden vuoden ajan sopimussuhteen päättymisestä. Jos olet edustaja, lopetamme henkilötietojesi säilytyksen, jos saamme tietoomme, että et enää edusta organisaatiota.

 

Tarkoitus: Käsitellä vaatimuksia

Suoritettava käsittely

Käsiteltävät henkilötiedot

Laillinen perusta

·  Käsitellä mahdollisia vaatimuksia, kuten kaupan peruuttamista, reklamaatioasioita ja takuuvaatimuksia.

·  Henkilö- ja yhteystiedot

·  Tieto kommunikaatiosta vaatimuksen yhteydessä

·  Asianmukainen tieto sinusta, jota vaatimus koskee.

Sopimuksen täyttäminen

Käsittely on välttämätöntä, että voisimme täyttää oikeutemme ja velvollisuutemme johtuen sopimuksesta kanssasi tai edustamasi organisaation kanssa.

Oikeudellinen velvoite

Käsittely on välttämätöntä voidaksemme noudattaa kuluttaja- tai ostosoikeudellista lainsäädäntöä.

Intressipunninta

Meillä on myös oikeutettu intressi voida käsitellä ja puolustautua mahdollisilta oikeudellisilta vaatimuksilta.

Säilytysaika: Henkilötietoja säilytetään siitä alkaen, kun olemme saaneet tietoomme vaatimuksen ja käsitellään niin kauan kuin vaatimusta koskeva prosessi on käynnissä. Jos on välttämätöntä, voidaan tietoja käsitellä niin kauan kuin vaaditaan voimassa olevien vanhentumissäännösten mukaisesti. Jos olet edustaja, lopetamme henkilötietojesi säilyttämisen, jos saamme tietoomme, että et enää edusta organisaatiota.

Tarkoitus: Noudattaa lakia

Suoritettava käsittely

Käsiteltävät henkilötiedot

Laillinen perusta

·  Seurata lakeja, kuten lakia kirjanpitovelvollisuudesta.

·  Henkilö- ja osoitetiedot

·  Tilaus- ja maksutiedot (jos olet yksityishenkilö tai yksityinen elinkeinonharjoittaja)

Oikeudellinen velvoite

Käsittely on välttämätöntä lakien noudattamiseksi, kuten kirjanpitolain.

Säilytysaika: Tietoja, joita käsitellään kirjanpitoa varten, säilytetään seitsemästä kahdeksaan vuotta kirjanpitolain mukaisesti. Jos toimit edustajana, lopetamme henkilötietojesi säilyttämisen, jos saamme tietoomme, että et enää edusta organisaatiota.

Tarkoitus: Markkina-analyysi

Suoritettava käsittely

Käsiteltävät henkilötiedot

Laillinen perusta

·  Suorittaa markkinointitutkimuksia liittyen esimerkiksi asiakastyytyväisyyteen, näkemykseen tarjouksistamme ja kehittämispotentiaaliin.

·  Luoda raportteja vastauksista ja johtopäätöksiä tutkimuksista

·  Henkilö- ja yhteystiedot

Intressipunninta

Käsittely on perusteltua oikeutetulla mahdollisuudellamme ottaa yhteyttä sinuun pyynnöllä arvioida tuotteitamme ja /tai palveluja voidaksemme parantaa niitä.

Säilytysaika: Säilytämme henkilötietojasi kuusi kuukautta tutkimuksen jälkeen. Tiedot saatetaan sen jälkeen anonymisoida säilytettäväksi kootussa muodossa pidemmän aikaa.

Sinulle, joka olet tai edustat potentiaalista yhteistyökumppania tai yhteistyökumppania meille

Tarkoitus: Hallinnoida sopimussuhdetta

Tehtävä käsittely

Käsiteltävät henkilötiedot

Laillinen perusta

·  Neuvotella, sopia, hallinnoida ja käsitellä sopimusta kanssasi tai edustamasi organisaation kanssa

·  Suorittaa maksu

·  Henkilö- ja yhteystiedot

·  Maksutiedot (jos olet yksityishenkilö tai yksityinen elinkeinonharjoittaja)

·  Tieto kommunikoinnista kanssasi

Jos olet yksityishenkilö tai yksityinen elinkeinonharjoittaja:

Sopimuksen täyttäminen

Käsittely on välttämätöntä, jotta voisimme täyttää sopimuksen kanssasi. Jos henkilötietoja ei jätetä, sinulla ei ole mahdollisuutta suorittaa ostoksia meillä.

Henkilötunnusta käytetään oikean tunnistamisen tärkeyden vuoksi.

 

Jos olet edustaja:

Intressipunninta

Käsittelyn perusteena on oikeutettu intressimme voida solmia ja täyttää sopimuksia edustamasi organisaation kanssa.

Säilytysaika: Säilytämme henkilötietojasi sopimuksen kestoajan sekä yhden vuoden sen jälkeen. Jos olet edustaja, lopetamme henkilötietojesi säilytyksen, jos saamme tietoomme, että et enää edusta organisaatiota.

Tarkoitus: Vaatimusten käsittely

Suoritettava käsittely

Käsiteltävät henkilötiedot

Laillinen perusta

·  Käsitellä ja aloittaa mahdollisia vaatimuksia kuten kaupan perumista, reklamaatioasioita ja takuuvaatimuksia

·  Henkilö- ja yhteystiedot

·  Tieto kommunikaatosta kanssasi vaatimuksen yhteydessä

·  Asianmukainen tieto sinusta, jota vaatimus koskee

Sopimuksen täyttäminen

Käsittely on välttämätöntä voidaksemme täyttää oikeutemme sekä velvollisuutemme sopimuksesta sinun tai edustamasi organisaation kanssa.

Oikeudellinen velvoite

Käsittely on välttämätöntä osto-oikeudellisen lainsäädännön noudattamiseksi.

Intressipunninta

Meillä on myös oikeutettu intressi voida puolustautua mahdollisia oikeudellisia vaatimuksia vastaan.

Säilytysaika: Tiedot säilytetään vaatimuksen alullepanosta niin kauan kuin vaatimusta koskeva prosessi on käynnissä. Jos on välttämätöntä, voidaan tietoja käsitellä niin pitkään kuin vaaditaan voimassa olevien vanhenemismääräysten mukaisesti. Jos olet edustaja, lopetamme henkilötietojesi säilyttämisen, jos saamme tietoomme, että et enää edusta organisaatiota.

 

Tarkoitus: Lakisäädösten noudattaminen

Suoritettava käsittely

Käsiteltävät henkilötiedot

Laillinen perusta

·  Noudattaa lakeja, kuten kirjanpitolakia

·  Henkilö- jayhteystiedot

·  Maksutiedot (jos olet yksityishenkilö tai yksityinen elinkeinonharjoittaja)

Oikeudellinen velvoite

Käsittely on välttämätöntä, jotta voidaan seurata lainsäädäntöä, kuten kirjanpitolakia.

Säilytysaika: Tietoja, joita käsitellään kirjanpitoa varten, säilytetään seitsemästä kahdeksaan vuotta kirjanpitolain mukaisesti. Jos olet edustaja, lopetamme tietojesi säilyttämisen, jos saamme tiedon, että et enää edusta organisaatiota.

Intressipunninta

Kuten olemme yllä maininneet, käsittelemme tiettyjä henkilötietojasi tukeutuen intressipunnintaan laillisena pohjan käsittelylle. Intressipunninta tarkoittaa, että teemme tasapainotestin, jonka avulla olemme määritelleet, että oikeutettu intressimme suorittaa käsittely on painavampi kuin sinun intressisi ja sinun perustavanlaatuiset oikeutesi sille, että henkilötietojasi ei käsiteltäisi. Se mikä kulloinkin on oikeutettu intressimme, selviää yllä olevista taulukoista.

Jos haluat tietää enemmän siitä, kuinka olemme tehneet nämä päätelmät, olet tervetullut ottamaan yhteyttä meihin. Yhteystietomme löydät tämän tietosuojakäytännön alusta.

 

Tämä tietosuojakäytäntö on määritelty 2020-10-06.

 

Kirjaudu sisään

Choose your location